AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Bewoner op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk? Vraag vakantietoezicht aan als u er niet bent!

Bewoner op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk? Vraag vakantietoezicht aan als u er niet bent!

Mededelingen / Gemaakt op zondag 3 mei 2020

Hoe vakantietoezicht aanvragen?

Je plant een vakantie in binnen- of buitenland of je bent gewoon een langere periode van huis weg? Zorg er dan voor dat je woning geen makkelijke prooi is voor inbrekers.

Er zijn tal van eenvoudige preventiemaatregelen die je zelf kan nemen, maar ook de politie kan tijdens jouw afwezigheid een oogje in het zeil houden. Deze service is bovendien geheel gratis.

Tijdens je afwezigheid komt de politie regelmatig een kijkje nemen aan jouw woning. Dat gebeurt zowel overdag als 's nachts. Wanneer problemen of onregelmatigheden worden vastgesteld, verwittigt de politie een van de contactpersonen die je hebt opgegeven.

Hoe vakantietoezicht aanvragen?

Bij onze kantoren:

  • Deerlijksesteenweg 43 te 8530 Harelbeke
  • Harelbekestraat 27 te 8540 Deerlijk

Of door het onderstaande formulier te downloaden en het terug te sturen, per fax, mail of aan het onthaal af te geven.
Opgelet: bezorg het ingevulde formulier minstens 8 dagen voor vertrek.

BIJLAGE : https://www.politie.be/5458/sites/5458/files/attachments/vakantietoezicht_0.pdf
vakantietoezicht.pdf (640.44 KB)
Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 056 733 511.

Gerelateerd nieuws

De ‘War for Talent’: Brooklyn doet het anders dan Colruyt

De ‘War for Talent’: Brooklyn doet het anders dan Colruyt

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 9 november 2021

De Kortrijkse retailer Brooklyn van de familie Descamps. “Gelukkige werknemers, daar draait het om.”

Brooklyn is met zeven kledingwinkels in Oost- en West-Vlaanderen een relatief kleine speler in de retail. Toen de winkels openden na de coronamaatregelen zat Brooklyn met zes vacatures in een krappe arbeidsmarkt. “Onze grootste concurrent op de arbeidsmarkt is Colruyt’, zegt eigenaar en zaakvoerder Ubbe Descamps die in het familiebedrijf de tweede generatie vertegenwoordigt. “Dat kan maaltijdcheques bieden, een verzekering, een fietsvergoeding en hoge brutolonen. Wij kunnen daar niet tegenop.”

Descamps gooide het over een andere boeg, zo zegt hij ook in de krant De Tijd. ‘we zetten er een aantrekkelijke job tegenover”, zegt hij. “Een geboren verkoper zal in de Colruyt niet gelukkig worden. Bij ons wel. We zijn geen steriel bedrijf, maar een leuke groep, die samen iets probeert te verwezenlijken. Volgend jaar bestaan we 50 jaar. Dan gaan we twee dagen vieren met alle personeelsleden en hun gezinnen.”

Op zoek naar geluk
Om de werkomstandigheden te verbeteren kwam een extern bureau met de werknemers praten. Een zoektocht naar geluk. “We wilden weten wat ze graag deden en welke taken juist energie vraten”, zegt Descamps. “We kwamen erachter dat onze manier om kleding te verdelen onder winkels niet efficiënt was. Een systeem hield bij welke stukken waar het best verkochten, waarna medewerkers de kleding in dozen stopten en verzonden. De tijd die ze daaraan spendeerden, stonden ze niet bij klanten in de winkel. Dat proces is aangepast. We vertellen dat ook aan nieuwe werkkrachten.”

Een ander extraatje is het kledingbudget. Werknemers krijgen 150 euro om aan het begin van het seizoen kleding te kopen uit de nieuwe collectie. “We willen dat het personeel in de winkel onze kleding draagt, maar we stelden vast dat mensen liever tot de solden wachtten om de nieuwe collectie te kopen”, aldus nog Ubbe Descamps. “Met dit budget is dat verholpen. Dat is leuk voor de werknemers, en goed voor ons bedrijf. Onze mensen zijn het uithangbord voor de nieuwe collectie.”

https://www.brooklyn.be/

LEES MEER
LANO sports aanwezig op de FSB: International Trade Fair for Public Space, Sports and Leisure Facilities!

LANO sports aanwezig op de FSB: International Trade Fair for Public Space, Sports and Leisure Facilities!

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 2 november 2021

Op FSB 2021, de internationale vakbeurs voor vrijetijds-, sport- en bewegingsfaciliteiten in Keulen, kregen exposanten en bezoekers van over de hele wereld de boel in beweging. Hier werden trends gezet!

Ook Lano sports was aanwezig en vol enthousiasme blijkt uit deze mooi post van Maarten Balcaen International Salesmanager.

So great to be back at an international trade fair after COVID- lockdowns and restrictions. Thanks to the many visitors that showed up ! Thanks to my colleagues for making this one of the best FSB trade fairs in Cologne so far !

Great team, great grass !
#fsb2021 #fsbcologne #lanosports #artificialturf
voor meer info: https://www.lanosports.com/nl/

LEES MEER