G&V
KBC

AGENDA

24/05/2021 Ophaalronde KGA
TERUG NAAR OVERZICHT
Laat het klein gevaarlijk afval van jouw bedrijf ophalen aan een gunstig tarief

Laat het klein gevaarlijk afval van jouw bedrijf ophalen aan een gunstig tarief

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 30 april 2021

Wij komen graag langs bij jouw bedrijf om lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, ... op te halen en te verwerken aan een voordelige prijs!

Aarzel niet en vul het ophaalformulier in vóór woensdag 19 mei 2021. Alle informatie, de prijzen en het ophaalformulier vind je op www.pomwvl.be/kga. De ophaalronde zelf is voorzien van dinsdag 25 mei tot vrijdag 4 juni 2021.

Praktisch :

Wanneer passeert de ophaalronde langs mijn bedrijf? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord op deze en andere praktische vragen kan je vinden bij de veelgestelde vragen op de website van POM West-Vlaanderen.

Gerelateerd nieuws

Opwaardering kanaal Bossuit-Kortrijk

Opwaardering kanaal Bossuit-Kortrijk

Mededelingen / Gemaakt op maandag 22 maart 2021

Graag brengen we jullie op de hoogte van de volgende stap die we zetten in het project ‘Opwaardering kanaal Bossuit-Kortrijk’.

Op basis van de onderzoeksresultaten en de input uit het gevoerde overleg werd de voorbije periode een voorkeursoplossing, een voorontwerp voorkeursbesluit, uitgewerkt door het onderzoeksteam.
Het betreft een voorstel waarover nog geen beslissing is genomen. Wel nam de Vlaamse Regering vandaag akte van de documenten. Het voorontwerp voorkeursbesluit en de ontwerp onderzoeksrapporten worden de komende periode voor advies voorgelegd aan alle adviserende instanties op Vlaams, provinciaal en gemeentelijk niveau.

Het voorontwerp voorkeursbesluit is een formeel document en wordt ook kenbaar gemaakt aan het brede publiek. Behalve een update van de projectwebsite www.planbk.be met informatie over de voorkeursoplossing, werden ook een persbericht en een nieuwsbrief uitgestuurd.
 

LEES MEER
Kanaal Bossuit-Kortrijk zorgt voor hoogspanning

Kanaal Bossuit-Kortrijk zorgt voor hoogspanning

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 1 december 2020

De Kortrijkse SP.A heeft er voor gepleit om alle plannen voor de heraanleg van het kanaal Bossuit-Kortrijk stil te leggen. Het dossier, waar de Vlaamse regering moet over beslissen, sleept al tien jaar aan. Het kanaal vormt een cruciale verbinding tussen het Leie- en het Scheldbekken en het bedrijfsleven is vragende partij om het kanaal te verbreden. Waterwegen zijn immers de transportmodi van de toekomst. Voka reageert gebelgd en geschokt op de voorzet van de SP.A. Ook binnen de Kortrijkse politieke coalitie is het ongeloof over de stelling van de SP.A groot.

LEES MEER