AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Ophaling afval op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk

Ophaling afval op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 28 maart 2017

Voor de resterende verplicht in te zamelen afvalfracties zoekt Imog samen met u naar de beste oplossing. Daarnaast wil Imog bedrijven informeren en sensibiliseren over de wettelijke verplichtingen die ze moeten nakomen om hun afval te verwerken.

RESTAFVAL :
Maximaal 3 x 60L per tweewekelijkse ophaling OF Container van 22,5 kg per tweewekelijkse inzameling - wekelijkse ophaling

P&K en PMD - ophaling om de 2 weken
P&K: maximum 1m3
PMD: max 240 L per inzameling

Heeft u interesse in een oplossing op maat omdat uw hoeveelheden de maximum hoeveelheden overschrijden of heeft u meer informatie nodig? contacteer jonas.vandecasteele@imog.be

Telefoon: 056/ 71 61 17

Gerelateerd nieuws

Grote West-Vlaamse vloerbekledingsbedrijven organiseren een eigen ‘mini-Domotex’

Grote West-Vlaamse vloerbekledingsbedrijven organiseren een eigen ‘mini-Domotex’

Mededelingen / Gemaakt op zondag 16 januari 2022

De internationale vloerbekledingsbeurs Domotex in Hannover was tot in 2019 dé place to be voor alle bedrijven met naam en faam in die sector. Maar corona heeft de befaamde beurs geen goed gedaan. In mei willen de meest vooraanstaande West-Vlaamse bedrijven uit de sector nu een ‘mini-Domotex‘ organiseren, zo kon Made in West-Vlaanderen in primeur vernemen.

De West-Vlaamse delegatie was elk jaar prominent aanwezig in Hannover, met deelname van onder meer Balta, Beaulieu, Quick-Step (Unilin), McThree, Lano en tutti quanti. Maar corona heeft de beurs een knauw gegeven. Geen nood: een handvol West-Vlaamse topbedrijven zien alsnog de  voordelen in van een fysieke beurs met zijn netwerkmogelijkheden en commerciële opportuniteiten. En dus organiseren ze dit jaar nog in onze contreien een eigen ‘mini-Domotex’.

Er is al een datum geboekt voor de nieuwe beurs voor vloerspecialisten. Van 2 tot en met 5 mei 2022 zullen de Flanders Flooring Days doorgaan op een nog nader te bepalen locatie in Vlaanderen. “Het is een gezamenlijke organisatie die wordt omarmd door meerdere koplopers in de sector”, zo laten de organisatoren verstaan.

De bedrijven achter het nieuwe event zijn Balta Group, Beaulieu International Group, Belgotex International Group, Coretec Floors, Lano Carpets en Unilin Group. De nieuwe beurs Flanders Flooring Days is bedoeld voor iedereen in de vloerenbranche. Vlak voor Kerst werd er al een korte teaser verstuurd om het idee alvast voor te stellen.

LEES MEER
Update januari 2022: Werken rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat.

Update januari 2022: Werken rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat.

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 januari 2022

Voor een update van de werken, klik hier.

LEES MEER