AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Verslag infoavond nutsleidingen

Verslag infoavond nutsleidingen

Mededelingen / Gemaakt op woensdag 26 april 2017

KORTE SAMENVATTING :

De werken houden in  het vervangen van oudere leidingen, op verschillende plaatsen kabels die zich nog bovengronds bevinden ondergronds brengen, uitbreiding van het net en hier en daar versterking van het net.

FASES :
1/ Start bij de Boerderijstraat thv R8 tot aan het kruispunt met de VenetIëlaan (vanaf mei)
2/Spporwegstraat
FASE 1 EN 2 zou rond moeten zijn tegen zomer 2017

3/ na zomer 2017 bovenkant Venetiëlaan
verder naar onderkant Venetiëlaan,
FASE 3 moet afgewerkt zijn eind najaar 2017

4/ Begin 2018 Politieke Gevangenestraat
Spinnerijstraat + aansluitend Steentje

Iedereen krijgt individueel voordat de werken ter hoogte van hun perceel starten individueel een brief + er wordt persoonlijk contact opgenomen door de werfcoördinator zodat met u kan besproken worden hoe de toegang langs uw oprit kan gegarandeerd worden op de noodzakelijke momenten.

IN DIT KADER IS HET BELANGRIJK DAT U UW CONTACTGEGEVENS AANVULT IN HET KBO OF DAT U UW PERSOONLIJKE CONTACTGEGEVENS (MAIL EN GSM) DOORGEEFT AAN DE STAD OF PER KERENDE MAIL AAN AAN DE BEDRIJVENPARKMANAGER DIE ZE SAMENBRENGT IN EEN LIJST TAV DEN WERFCOÖRDINATOR. ZO BENT U ER ZEKER VAN DAT DIE OVER DE CORRECTE GEGEVENS BESCHIKT.


OP HET EIND VAN DE VERGADERING KREEG IEDEREEN DE KANS DE PLANNEN VAN DE NUTSWERKEN IN TE KIJKEN EN PERSOONLIJKE VRAGEN TE STELLEN.

BELANGRIJKE NOTA :

OVER DE ANDERE WERKEN (RIOLERINGEN, REVITALISERINGSWERKEN) WERDEN GEEN VRAGEN BEANTWOORD.
Dit omdat er veel onduidelijkheden zijn en omdat de stad vreest dat, als ze in publiek open staan voor alle vragen, er op een vijandige en niet constructieve manier zou gecommuniceerd worden.
Een gebrek aan feedback heeft een zeker wantrouwen gecreëerd bij de ondernemers.
Dat is een jammere zaak. Daardoor circuleren verhalen/vermoedens die niet kloppen.
Daarom maakt de bedrijventerreinvereniging er haar werk van te zorgen voor een vlottere communicatie met de stad en dit op een open en constructieve manier.
Als u vragen heeft over de plannen rond uw perceel of u wilt zeker zijn dat uw vermoedens kloppen, dan kan u de plannen inkijken op het stadhuis of u kan mij contacteren zodat ik u op correcte manier kan informeren.

Als u vragen heeft over de diepte van uw rioolbuizen (oud en nieuw), of u stelt vast dat de stad geen gehoor heeft gegeven aan uw opmerkingen op de plannen (bijvoorbeeld een boom die in de weg staat, of een probleem bij het inrijden van uw perceel) gelieve dit ASAP (tegen ten laatste woensdag 4 mei) te melden bij het bedrijvenparkmanagement.
Wij vragen na bij de stad hoe het komt dat dit probleem niet werd opgelost en in de mate van het mogelijke zoeken we samen met de stad naar een oplossing die haalbaar is.

OPGELET : als u uw probleem nooit op een duidelijke, constructieve manier heeft gemeld bij de stad, dan is uw probleem niet opgenomen en kon er dus ook geen oplossing voor gezocht worden. Het is dus belangrijk dat u uw probleem doorgeeft.

Gerelateerd nieuws

Grote West-Vlaamse vloerbekledingsbedrijven organiseren een eigen ‘mini-Domotex’

Grote West-Vlaamse vloerbekledingsbedrijven organiseren een eigen ‘mini-Domotex’

Mededelingen / Gemaakt op zondag 16 januari 2022

De internationale vloerbekledingsbeurs Domotex in Hannover was tot in 2019 dé place to be voor alle bedrijven met naam en faam in die sector. Maar corona heeft de befaamde beurs geen goed gedaan. In mei willen de meest vooraanstaande West-Vlaamse bedrijven uit de sector nu een ‘mini-Domotex‘ organiseren, zo kon Made in West-Vlaanderen in primeur vernemen.

De West-Vlaamse delegatie was elk jaar prominent aanwezig in Hannover, met deelname van onder meer Balta, Beaulieu, Quick-Step (Unilin), McThree, Lano en tutti quanti. Maar corona heeft de beurs een knauw gegeven. Geen nood: een handvol West-Vlaamse topbedrijven zien alsnog de  voordelen in van een fysieke beurs met zijn netwerkmogelijkheden en commerciële opportuniteiten. En dus organiseren ze dit jaar nog in onze contreien een eigen ‘mini-Domotex’.

Er is al een datum geboekt voor de nieuwe beurs voor vloerspecialisten. Van 2 tot en met 5 mei 2022 zullen de Flanders Flooring Days doorgaan op een nog nader te bepalen locatie in Vlaanderen. “Het is een gezamenlijke organisatie die wordt omarmd door meerdere koplopers in de sector”, zo laten de organisatoren verstaan.

De bedrijven achter het nieuwe event zijn Balta Group, Beaulieu International Group, Belgotex International Group, Coretec Floors, Lano Carpets en Unilin Group. De nieuwe beurs Flanders Flooring Days is bedoeld voor iedereen in de vloerenbranche. Vlak voor Kerst werd er al een korte teaser verstuurd om het idee alvast voor te stellen.

LEES MEER
Update januari 2022: Werken rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat.

Update januari 2022: Werken rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat.

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 januari 2022

Voor een update van de werken, klik hier.

LEES MEER