AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Wegwerkzaamheden nabij Ranson!

Wegwerkzaamheden nabij Ranson!

WEGENWERKEN / Gemaakt op dinsdag 7 september 2021

Gerelateerd nieuws

Update 20/09/2021: Werken rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat

Update 20/09/2021: Werken rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat

WEGENWERKEN / Gemaakt op maandag 20 september 2021

Vanaf maandag 20 september 2021 tot en met vrijdag 31 december 2021 vinden wegenis- en rioleringswerken plaats op het kruispunt/rotonde Generaal Deprezstraat - Veldrijk - Politieke Gevangenenstraat. Er wordt pas gestart na de afwerking van de vorige fase in de Politieke Gevangenenstraat.

De rotonde wordt volledig afgesloten. Er wordt wel een doorgang voorzien voor voetgangers en fietsers.

  • Er worden verschillende omleidingen voorzien:Komende van Harelbeke richting Stasegem: doortocht onderbroken ter hoogte van de Andries Pevernagestraat met de N43: omleiding volgen via de N43 en de R8.
  • Ter hoogte van de Beneluxlaan/Kanaalstraat richting Harelbeke: doortocht Harelbeke onderbroken: omleiding volgen via Kanaalstraat - Visserskaai - R8 - N43.
  • Komende van Harelbeke richting Zwevegem: doortocht onderbroken ter hoogte van de Andries Pevernagestraat met de N43: omleiding volgen via de N43 - N36 - Stationsstraat - Kleine Brandstraat - Gravenstraat - Deerlijkstraat - N391.
  • Komende van Zwevegem richting Harelbeke: doortocht Harelbeke onderbroken ter hoogte van N391 met rotonde: omleiding volgen via de N391 - Deerlijkstraat - Gravenstraat - Kleine Brandstraat - Stationsstraat - N36 - N43.

    Voor meer info: https://www.harelbeke.be/
LEES MEER
Werken - fase Spinnerijstraat tussen de Hallestraat en de Venetielaan Harelbeke

Werken - fase Spinnerijstraat tussen de Hallestraat en de Venetielaan Harelbeke

WEGENWERKEN / Gemaakt op vrijdag 5 januari 2018

Op 23.01.2018 start (rekening houdende met de weersomstandigheden) een nieuwe fase in de werken ‘industriezone Stasegem’.
Duur +/- 5 werkdagen. De werken in de Venetiëlaan zelf worden hervat zoals voor het verlof op maandag 8 januari 2018. Er wordt een verwittiging gestuurd indien de werken vertraging zouden oplopen ten opzichte van de aangekondigde planning.

Werken in de Spinnerijstraat tussen de Venetielaan en de Hallestraat.  Invoering van éénrichtingsverkeer in de Spinnerijstraat richting Stasegemdorp.  Omleiding voorzien voor verkeer in de Spinnerijstraat richting Kortrijk via de Hallestraat – Politieke Gevangenenstraat –Venetielaan.
In de Spinnerijstraat kant werfzone is er parkeerverbod voorzien.
De bedrijven worden ingelicht via de bedrijvenparkmanager.  De aannemer licht schriftelijk en voorafgaandelijkde rechtstreeks betrokken bewoners in over de duur/impact en omleidingen.

LEES MEER